vara eller inte vara........

Som Shakespeare uttryckte det: "Vara eller inte vara, det är frågan?" Nu är vi några stycken som undrar just det, angående askmolnets vara eller inte vara.... över Sverige.
Blir det någon Spanienresa på måndag eftemiddag, tro. Det ser ganska mörkt ut, (precis som askan), men det finns väl en gnutta hopp kvar än så länge.
Skulle vi nu ha turen på vår sida och komma iväg, inställer sig genast nästa fråga. Kommer vi hem veckan därpå, som bokat? Vulkanen på Island skiter väl i det och fortsätter sina utbrott närhelst det inte passar, även framöver. Senast det begav sig, höll den ju på i mer än ett år.
Jag är beredd att instämma med konduktören, som halvspringande genom vagnen, hem från Göteborg för många år sedan, muttrade: "Skit och piss och gröna ärter"! Tåget hade stannat mitt ute på banan.
Det visade sig att man kört på en älg, som behövde tas omhand innan det gick att köra vidare.
Jämfört med en vulkan var det i alla fall hanterbart, även om det tog trekvart.....


Kommentarer
Postat av: Marie

Hejsan Gerd!



Oh vad jag tänkte på er när jag hörde om askmolnet, fy attans så tråkigt att det skall hända just nu. Sen vet man ju inte alls vad som händer om det blir nya utbrott eller inte. Tycker så som om alla er som hade tänkt åka och ha det lite mysigt.



Kram

Marie

2010-04-17 @ 13:14:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0