Bättre sent än aldrig...

Ikväll hade döttrarna barbeque för sin "gamle" far. Alla barn och barnbarn var samlade, förutom Oskar som firar på distans, i Las Vegas. God och vällagad grillmeny, under äldsta dotterns ledning, för övrigt bara lite mer folk, till det redan rådande kaoset i stugan. Vi har suttit och tjatat om det mesta, bl.a. har vi stugägare fått en massa goda ? inredningsråd, som vi tänker behandla med "respekt". Men vi gör nog som min morfar sa angående de råd han fick av kunder, om vad han skulle tillverka på sin svarv: "Dä' skiter ja' allt i!!"
Nyss i den sena kvällen tog infödde stockholmaren tillika svärsonen, fram "skohornet" och lyckades klämma in fyra göteborgare med hund, genom att snabbt omdisponera befintliga sovplatser och blåsa upp några till. Så slipper de köra hem inatt, som annars var tänkt. Vi får dock se om de kommer isäng, för nu har de fått upp ångan ordentligt, ute i "glasburen".
Tidigare idag var också gammelmormor och gammelmorfar här på "invigning" av ovan nämnda, inglasade uteplats.
Denna gång serverades hallon-och rabarberpaj med glass.
Imorgon är det dags för mini-zoo i Tibro, för att besöka kusin Viktor där han sommarjobbar och titta på alla djuren.
"Barnen" får väl hållas till de tröttnar men jag kryper snart till kojs, ska bara göra en inventering först över vad det finns att servera till frukost....men det blir INTE gröt på sängen!


Föremålet och maten


Solen gick ner långt innan festen var slut


Nå't mer ska jag nog hitta till morgondagens frukost


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0