Förberedelser

Har idag ägnat dagen åt att snygga till trädgården lite grann och klippt gräset, vilket jag var rätt nöjd med att hinna klart innan regnet kom. Har också (tror jag) tagit bort alla fingeravtryck på glasdörrarna till uteplatsen.
Bakade i morse lite småkakor att bjuda på till kaffet imorgon, då jag får storfrämmat från USA. Enligt far avlägsna släktingar som han varit behjälplig med släktforskning via internet. Vi är sedan snart ett år även Facebook-vänner och jag har hjälpt hennes barnbarn med en geografi-uppgift i skolarbetet, om både Sverige och Spanien.
Ska bli kul att träffa dom "in real life". Hoppas att de uppskattar svenskt fika och att det fina vädret jag har beställt kommer i tid till deras ankomst.
Sonen har också under eftermiddagen återkommit välbehållen hem, från det stora landet i väster. Han var mycket trött. Inte så konstigt kanske efter ca 40 timmar på resande fot med jetlag och huvudvärk i bagaget. Hoppas han kan sova riktigt gott, så han i helgen kan komma över en stund och visa lite av alla de foton de har tagit.
Visserligen jobbar jag både fredag, lördag och söndag, men nå'n timme kan jag i alla fall klämma in, för nyfiken är väl bara att erkänna att man är.
För övrigt spelade svenska landslaget riktigt bra och underhållande fotboll ikväll mot Skottland.


Blåbärsmuffins


Småkakor: chokladbröd & "havreknäck"


Dagens slut såg ut så här

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0