"Gula faran"

Sonen som befinner sig i USA sedan snart en vecka tillbaka, verkar trivas som fisken i vattnet. Han har börjat lägga upp lite foton från "over there", på sin Facebook-sida, men det är inte några naturbilder direkt, mera i kategorin "urban jungle", hittills i alla fall. De befinner sig i Los Angeles och har besökt några talk-shows som publik, samt shoppat en del, innan Oskars resväska återförenades med honom efter att "ha gjort" Frankfurt på egen hand ett dygn.
Vi får se hur mycket han får tillbaka på gjorda inköp, från VISA-kortsförsäkringen för väskans utflykt. Som tonåring var han där på språkresa, så det är väl lite nostalgitripp att komma tillbaka. Dock har han inte längre någon kontakt med sin värdfamilj, som var en historia för sig. Fadern var federal agent som infiltrerade motorcykelgäng, typ värre än Hell's Angels. Ibland är det tur att "mamma inte vet allt" förrän efteråt. (kanske inte ens då förresten!)
De foton han den gången knäppte, var inte heller naturvyer precis, men man kunde ana lite berg i bakgrunden, vilket man även kan den här gången, men vad som är huvudmotiv framgår tydligt.
Platsar (tycker jag) väldigt bra, under rubriken:"Boys and their toys", väntar med spänning? på resterande fotoalbum från resan. Denna gången, om han åter springer på Nicolas Cage, hoppas jag att han lärt sig hantera sin kamera, så berömdheten fastnar på bild.


"Gula faran" som de far omkring med i storsta'n, "cruisar" heter det, även på svenska numera!!

Kommentarer
Postat av: Oskar Berg

de var inte jag som inte hade koll på kameran de var faktiskt Cage som inte förstog sig på min anti rödögon blixt samn Patricia arquett som hanterade kameran =)

2010-08-01 @ 20:05:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0