Mariestadsäventyret

Anlände till Mariestad i väldigt god tid för min jobbintervju, (efter att ha kört helt enligt hastighetsreglerna dessutom) så jag passade på att titta in på Posten för att se om någon "gammal" kompis jobbade. Men eftersom det är juli hade just mina kompisar semester.
Åkte då de ca trehundra meterna ner till företaget jag sökt jobbet på. Det var en trevlig intervju med sightseeing i verksamheten och jobbet är väl ungefär vad jag trodde. Min "farhåga" att det var start klockan sju varje morgon konfirmerades, men det var också det enda icke positiva. Jag blev ombedd att lämna referenser och ringde sedan upp vederbörande för att kolla om hon fortfarande ville göra mig den tjänsten. Vi pratade lite och jag nämnde den tidiga starten. Vadå, fick jag till svar, själv börjar jag klockan sex i Ulricehamn, de närmaste veckorna (hon bor i Skövde)
Det är bara att "gilla läget" allting är ju relativt och det kunde vara värre, så strängt taget om man skolar in sig på tanken funkar detta också. Har ju i min ungdom varit brevbärare med starttid 05.30 när det var som värst.
Hur som helst, först framemot september vet jag om de väljer mig och om det blir aktuellt.
En trip till Karlssons varuhus hann jag också med innan jag återvände hemöver. Har fixat matlådor till morgondagen och gett order till "Ingo" om golvtorkning. Han är ledig och hon tjänstgör i Karlsborg under fredagen. Det är i jämställdhetens namn inte bara "Inga" som ska slita!


En färgstark avslutning på en intressant dag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0