Trollet

Jag är nu så långhårig att jag nästan skäms, (men bara nästan) ser ut som ett troll. Framförallt är det väldigt irriterande, då det hänger ivägen överallt, samt att det blir extra varmt och svettigt när man ska göra någon arbetsinsats. Idag har jag haft en ledig dag (från min anställning) men jobb finns det ju överallt så sysslolös behövde jag inte känna mig.
Tvätt, gräsklippning och matinköp förutom lite ansning av växtligheten i trädgården, föranledde mycket svett i nacken, där kalufsen är tjock i överkant. På tisdag har jag klipptid inbokad, ska bli mer än skönt!
Anette var här igår och drog lite i min arm tryckte och gjorde massage på ryggen, där jag haft problem sen början av juni.
Hennes "misshandel" kändes utan att överdriva, men det gjorde ont på ett bra sätt och jag har blivit en hel del bättre. Hon återkommer imorgon för att försöka få bukt med "det hopplösa fallet", som är väldigt öm där bak.(-i ryggen alltså). Jag är så less på problemet nu, därför är hon såååååå välkommen. Det är hon i och för sig alltid, men ändå lite extra den här gången.
Imorgon blir det nötfärsbiff i malådan och soptunnan är framkörd till tomtgränsen.


Ordentligt framställd tunna (enligt anvisning), i bakgrunden grannhuset.

Kommentarer
Postat av: Marie

Hejsan Gerd!



Satt och läste lite på din blogg. Du har ju så många fina bilder på god mat så jag blev som hungrig.

Hoppas att du blir bättre av massagen.



Ha det så gott.



Kram

Marie

2010-07-28 @ 21:20:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0