Brunch

Det blev en lång dag framför TV:n, ändå började jag inte titta förrän vid halv tre. Det är märkligt hur man inte kan låta bli, utan fastnar där framför "dumburken". Nu har jag inte tittat på alla inför-program, så det kan ju vara en anledning till att det kändes sevärt. Tycka vad man vill om kungligheter och dylikt, men en historisk händelse är det i alla fall. Fin PR för Sverige och Stockholm, inte minst i turism-hänseende är det också.
Kommer ihåg prinsessbröllopen på sextiotalet. Jag hade väldigt bråttom hem från simskolan, (vid Boulongersjön i Skövde) för att inte missa den svartvita sändningen till ett av dom.
Det är väldigt längesedan, kan jag konstatera när jag idag återsåg dessa prinsessor.
Vi hade ju förresten bröllop förra sommaren i Fagersanna, där jag var med "på riktigt". Visserligen inte lika många gäster och bara vanligt folk, men en lång dags färd mot natt, (och en bra bit in på den) blev det även på detta kalas.
I Stockholm ska det serveras brunch på Drottningholm imorgon, vi hade detsamma i Strandstadens Klubbstuga dagen efter. Undrar vem som steker bacon och gör äggröra?? ...men det är nog inte Silvia.
Bjuder på kvällens solnedgång från Fagersanna, dagen till ära!


Samtidigt som festen på slottet pågick, sänkte sig solen över Fagersanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0