Flygplan & sommarvärme.

Vi valde helt rätt dag för utflykt till Arlanda, strålande sol och över 20 grader varmt. Marie ringde från Halmstad motocrossbana, när vi var på väg upp i hissen, för att överraska Leo och Joel. Där hade de minsann ingen sol utan istället gott om regn och kallt.
Leo verkade glad över vårt besök och ville åka och titta på flygplan, om lillebror tyckte det skulle bli kul var väl lite mera tveksamt, men han visste ju inte riktigt vad det handlade om.
Han somnade direkt under bilfärden dit och var nyvaken och lite trulig, men gick snällt och höll morfar i handen på väg fram till staketet där det ligger en massa pall staplade så man kan stå eller sitta på.
Där satt redan två plan-entusiaster i 50-årsåldern och kollade och ganska snart kom det en till,  med en gigantisk kamera på stativ.
Idag startade planen på denna banan. Vi hann att se ett tiotal plan lyfta under en timma och fika lite.
Sen var det dags att åka till McDonalds för middag. Där kunde man även titta på tåg och det var väl ok men,
Joel tyckte att det var roligast att kasta grus.
Därefter lämnade vi tillbaka "flygplanstittar-kamoflaget" till föräldrarna, som snabbt överlät dem till farmor som kommit för att vara barnvakt. Sen liftade de med oss till fest i Gröndal, medan vi fortsatte "hem" till Västerås.


Kommer det nå't snart tro? / Vad är det frågan om egentligen?



Jättestort flygplan lyfter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0