Jag hann!

I förmiddags tänkte jag att det var dags att klippa gräset, för andra gången i år. Från tanke till handling brukar vanligtvis inte gå så fort, men det tog nog bara en kvart innan jag startade maskinen och satte igång.
Då vi inte har så mycket av välordnad gräsmatta, var jag färdig efter en halvtimme.
Den andra delen av trädgården, slänten ner mot diket till järnvägsspåren, kan man klippa också, men jag rekommenderar ingen att ge sig på det, talar av egen erfarenhet. Det är ganska brant och gräsklipparen blir duktigt tung att dra uppför. Har utfört sysslan två gånger, men det blir inga fler än så. Första gången slet jag så det inte fanns några krafter kvar att dra upp gräsklipparen för den sista lilla branten. Sen satt jag helt utpumpad med dunkande huvud en halvtimme efteråt. Andra gången tänkte jag: "Det var väl själva f....n om jag inte skulle fixa detta, lite smartare hushållning med krafterna bara"! Denna gång fick jag med mig den eländiga maskinen tillbaka upp, men.....  dunkande huvud och värkande kroppsdelar nej tack!!!! inga fler försök.
Kändes dock skönt att hinna få klippt, då det började regna när jag åkte ner till affären, för att köpa min TV-tidning. Nu är det snart dags att börja kolla på husletar-program från England. De hjälper folk att hitta sina drömboende, på landet eller vid kusten. Ibland är de på platser som vi har besökt och det är faktiskt precis så vackert som det verkar i TV.

Mevagissey, Cornwall




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0