Bilen har kommit hem!

Ledigt och sovmorgon för maken, jo pyttsan! När klockan var halv sju ringde telefonen. Det var bara jag som hörde den och for givetvis upp för att svara. I andra ändan kraxade en brevbärarkollega att han var sjuk, kunde maken komma och göra övertid?
Gick in och väckte honom, så han fick förklara för kollegan att bilen skulle hämtas och att vi hade lite annat också att uträtta, men.... var det alldeles nödvändigt kunde han komma några timmar på morgonen. Tre telefonsamtal senare konstaterades att han var oumbärlig så han gav sig iväg.
Jag lyckades somna igen, men vaknade frampå förmiddagen igen av telefonen. Maken föraviserade hemkomst och vi kunde åka till sta'n strax därefter. Handlade lite julklappar och mer garn att sticka fler tröjor av, så lagret inte plötsligt tar slut!
Efter "dagens" på COOP hämtade vi så SAABen innan vi återvände hem. Har ikväll börjat slå in några av julklapparna, men det finns många fler på tur och några ytterligare att inhandla, om vi kan komma på vad vi ska köpa till en del!


Klara än så länge.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0