Från hopplöst fall, via brysselkål till städning.

Hade idag, visade det sig, en sista träff med sjukgymnasten. Hon kunde konstatera att jag var ett "hopplöst fall" när inga av de föreslagna övningarna gör knät bättre, vilket hon ska rapportera till ortopeden. Det är trots detta viktigt att jag fortsätter plåga detsamma i alla fall, för att hålla musklerna igång i väntan på en eventuell operation.
Efter semestern får jag nog ringa och tjata lite om det, för att få något att hända.
Köpte färska frallor, fortfarande varma, i affären som blev fikabröd när jag hemkommen, tog en paus i glashuset.
Fick sen för mig att jag skulle städa i kylens grönsakslådor och hittade där lite brysselkål som i stuvad form med prinskorv till, blev min middag idag. Sen var det dags att montera ner fläkten för rengöring. Jag upplever att den blir  flottig väldigt fort numera.
Dammsugning behövdes och ska man vara helt ärlig, ville golven även ha en våt-tvätt. De sa inte så mycket, men visade upp sig i solljuset på ett sådant sätt att det var väldigt svårt att missförstå budskapet. Kan ju börja tänkte jag och göra färdigt imorgon, så blir det inte så jobbigt. Men väl mitt i processen, kändes det lika bra att bli klar med skiten och nu är det ur världen.(för denna gången)
Lite övermogna bananer ville bli banankaka och när ändå ugnen var igång, testade jag att baka korintkakor utan vanligt socker. Ingen succé, men dock ätbara.


Sockerfria varianten blir väldigt smulig


Nu har väskorna kommit fram och börjat fyllas med nödvändigheter inför resan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0