Lördagsrunda

Efter sovmorgon med gröt på sängen till frukost, åkte jag iväg på "den gamla vanliga rundan". Första anhalt Second Hand, idag för att lämna av en del udda ölglas, då jag hittade fem identiskt lika i tisdags som var snygga nog för inköp. Det blev till och med lite plats över i köksskåpet, där glasen bor, vilket öppnar för möjligheten till  lite fler fynd framöver. Idag kostade besöket bara tio kronor, detta p.g.a. två små plåtburkar som såg övergivna ut.
Sen var det dags för lite kaffe i Hörnebo, där man betalar med godispåse. Var inne och pantade de tomflaskor jag kört runt med i bilen och glömt ta med in i affären flera gånger, handlade lite lingongrova och vitkål istället. Vädret hade nu hunnit bli riktigt till sin fördel, med strålande sol, så jag tog "bakvägen" på landet till Hönsa, för ytterligare lite kaffe och en pratstund, samt avlämnande av beställda IKEA-värmeljus. Hunden var lika glad som vanligt och ville hälsa ordentligt och mycket.
Sen blev det hemfärd, där jag möttes av en trädgårdsarbetare, snabbt fram med kameran för dokumentation.
Dags för middag, köttfärssås & spagetti i glashuset, med kaffe till efterrätt. Satt sen en stund och stickade därute, maken sitter kvar än, med en deckare i öronen.


Det prasslar i höstlöven


På hemväg: Rane kulle.......


alldeles bredvid Ransbergs kyrka, utmed "gamla vägen"


Nyklippt häck, nu kanske man ser eventuella bilar igen......


Någon "klottrar" streck på himlen hela tiden

Kommentarer
Postat av: k.a

Vill du veta vad strecken i skyn är , ska de se denna filmen, så får du veta vad som pågår bakom ryggen på hela folket.



http://www.youtube.com/watch?v=RZPsLkKOi8w



2012-05-24 @ 19:11:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0