Fredag igen!

Skulle gjort en insats hos sonen idag men konstaterade att han skickat ett SMS imorse och verkade dålig. Det visade sig att han fått en reaktion med feber och frossa efter ett ganska omfattande tandingrepp, så vi sköt upp "arbetsdagen" (till vilodagen). Istället tog jag en sväng på torget och det blev några blommor till och därefter en fika hos Anette, som ringde precis när jag var på väg att åka. Hon har börjat läsa och slutade tidigt idag, därför hade hon "tid att tjata lite" med mig. Det var trevligt och hon tyckte studerandet skulle bli jättekul och intressant.
Vi bokade också in en massage-lunch på måndag ute hos mig, innan hennes lektioner börjar, ska bli skönt.
Sonen ringde när jag var på väg att åka hem och ville ha levererat lite soppor av olika karaktär, han mådde inte så bra.
Nu ikväll var han dock lite bättre. Maken och jag har ägnat kvällen åt EM-kval i fotboll, Sverige-Ungern 2-0 helt ok match. De har under ny ledning och med lite nya spelare fått fart på underhållningsnivån, så nu är det mycket roligare att titta igen.
Till detta avnjöt vi tacos i tortillas vilket var klart godkänt som "fredagsmys".
För övrigt kan meddelas att skorstenen som blixten slog ned i nu verkade nästan färdiglagad och det mesta var uppstädat på gårdsplanen.


Tyvärr är den redan slut.... måste ju ha varit god då i alla fall!


Får väl vattna mina plantor själv imorron, när de kommit på plats


Det går mot höst... men lyktan lyser inbjudande vid entréen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0