Jag och Lennart

Dagen startade med kaffe och mackor ute på glasverandan i det fina och soliga höstvädret. Sen blev det en tur till Second Hand-affären där jag gjorde några fynd. Vidare till Hörnebo för en snabb kopp kaffe och avlämnande av lördagsgodis, i form av 1 kilo wienergum. Äldsta barnbarnet, fick jag höra, hade blivit fotograferad. Man kan ju tycka vad man vill om att vara med på kort, men vissa kort är värre att fastna på än andra.
Det kan bli en dyr historia, vilket också blev konsekvensen av denna fotografering. Varför ska de alltid behöva lära sig saker och ting den hårda vägen, kan man undra?
Var sedan tvungen att rusa vidare till affären och köpa mer kulörtvättmedel, då det av någon underlig anledning "helt plötsligt" var soprent på den sorten därhemma. Vidare hem för att göra middag, men jag hade inte behövt stressa.
Den största anledningen till att vi skulle äta mitt på dagen, ringde och anmälde förhinder.
Ibland undrar man varför man bryr sig egentligen. Hursomhelst smakade köttfärssås och spagetti bra i eftermiddagssolen och det inspirerade till att klippa gräset och fixa lite annat i trädgården. Därefter hade jag en "date" med Lennart. (Ni är säkert inte alls nyfikna) men det är en drink gjord på Xanté päronkonjak. Han och jag hade en väldigt mysig stund i höstsolen som fortfarande lyser över vår lilla stuga.


Tillfällig trädgårdskompis


Lennart i "egen hög person"


Rogivande utsikt från min "barstol"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0