På banken

Det var en ganska "lång startsträcka" idag, men till slut blev jag klar att åka till sonen som bestämt. Ringde innan och väckte honom så klart! Klockan hade passerat tolv, men det visade sig att han blivit inringd att lasta bilar inatt, innan han körde ut tidningarna. Detta hade han glömt meddela mig, men jag kunde komma ändå tyckte han. Han var inte direkt alert när jag kom dit, men så småningom kvicknade han till och vi fick en hel del gjort till slut.
Nu börjar vi komma till "finliret" som är mycket roligare än städning. Fadern dök upp på sin lunchrast och ville leka med datorn och sitta ivägen, vilket irriterade mig mycket. Jag tror att han märkte det!
Efter att sonen och jag kalasat på våra matlådor med ris & currykyckling, åkte jag vidare till banken som är eftermiddagsöppen på torsdagar. Hade en bankgiroavi som jag ville ha ut, vilket skulle kosta 50:- oavsett om jag satte in pengarna eller tog cash. Åh, vad jag kände igen problemet sen jag själv satt "på andra sidan" och sa samma sak till folk (kostade visserligen bara 30:- på den tiden), men det vill ju ingen betala. Hon kunde ta bort avgiften (vilket vi aldrig fick göra), så jag behövde aldrig jaga upp mig.
Pengarna gick sedan åt från kontot när jag i mataffären betalade med kortet. "Lätt fånget och lätt förgånget" så att säga. Kaffet smakade bra när jag kom hem....


I vissa muggar smakar det allra bäst, "grönsakerna" i bakgrunden är lördagsgodis till
Hörnebokaninerna, på begäran av "lillhusse".


Jag fick ett brev från förra kollegorna på Turistbyrån.  Det var kul att få.
(de vet att jag samlar på grisar)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0