Tisdag

Kallt men soligt väder har vi haft hela dagen. Eftermiddagen inleddes med ett besök hos sjukgymnasten för nya övningsförsök, som kanske kan göra nytta. Köpte ett gummiband av henne och ska nu pröva en ny, (denna gång "streckgumma") enligt anvisning. Försöksomgången känns fortfarande, håhåjaja! Vem vinner, det är frågan jag eller knät? Tittade in en stund på min gamla arbetsplats och tjatade en stund med de gamla kollegorna.
Den nya arbetsorganisationen har ingen blivit gladare av, inte heller har det medfört någon bättre arbetsmiljö.
Den enda effekten är att vissa jobbar oerhört mycket övertid ovanpå redan långa dagar och många längtar till pension. Här kan vi snacka "stolpskott", nej förresten inte ens det, utan som frisparkar skjutna långt upp på läktaren istället för på mål. (....och så vinner man inga matcher.) I fotbollens värld på toppnivå, brukar detta föranleda utbyte av ledningen, tämligen omgående. Kan det vara något att ta efter, mycket sämre kan det ändå knappast bli.
Jag har inget jobb och dom sliter långa dagar, för att sedan bli inringda på övertid, när de skulle haft fridag.
Maken har ca 30 timmar övertid bara den här månaden och det finns fler exempel.
Så deprimerande att det krävdes lite shopping för att komma på andra positivare tankar, tur att Second Hand hade öppet........


Tycker Ni det är likt?


Flyttade jordgubbarna till glashuset så de kan mogna, (jodå bilden tagen idag!)


Solen speglar sig, på väg till vila.


Vi har även en ros i full blom, så här års.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0