Bankbesök och sommarjobb

Har idag varit och skrivit på papper angående ny bindningstid för det ena av huslånen. Har ändrat lite på villkoren och tecknat garanterad maxränta, så man vet säkert vilka utgifter man högst kan få, då räntorna är på väg upp.
Inte den roligaste sysselsättningen att hålla koll på dessa saker men nödvändigt. Samtidigt kunde jag konstatera att man t.o.m. numera kan få lite ränta på pengar sittande på rätt sorts sparkonto. Vilket vi också justerade, när jag ändå var där. Skönt att kliva in på banken, full av folk med kölappar (17 i kö) och ha en bokad tid, för inte går det fort inte med betjäningen. Annat var det på Posten, där hände det lite innanför disken om många stod i kö.
Åkte sedan och handlade sallad till lunch, vilken jag åt ihop med maken och andra postkollegor på gamla arbetsplatsen. Nya arbetsplatsen, blir precis som förra sommaren på turistbyrån i Karlsborg, där jag i år får jobba heltid i tre månader. Synd att inte turistsäsongen är längre här i Sverige, men alltid något.
Ska åka dit en sväng imorron och sedan vidare till Hjo för besök hos mor, far, syster och....... den trevliga hobbyaffären. Shoppa kan man göra hur ofta som helst, eller hur?


Den kommer till användning igen, ligger nånstans.....


....och nu är all snö borta.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0