Gymet

Har idag varit "uppe i ottan" och gjort studiebesök på Tibros gym, tillsammans med min kompis som går där ganska regelbundet. För första gången har jag nu provat ett gåband, trots att vi har haft ett "magasinerat" i datarummet (säkert ett år vid det här laget).
Det var helt ok, ända till man skulle sluta och gå tillbaka ner på vanliga golvet igen, med inte så lite sjögångskänsla under någon minut som följd, men det gick ganska snabbt över. Det får nog bli lite regelbunden träning framöver, med maskiner som kallades easyline, vilka var hyfsat snälla att använda, i alla fall för en nybörjare. Ska också få en genomgång av gymets sjukgymnast om två veckor för råd att göra rätt saker mera precis.
Dessutom fick jag en pratstund med, och en hälsning till far, från en lokalt känd radioröst. Efter att ha tillbringat en och en halv timma där, (vart nu den tiden tog vägen?) fortsatte vi till Arbetsförmedlingen, där kompisen skulle anmäla sig. Medan jag väntade på henne hade jag en bra och givande diskussion med en coach som "raggade" kunder i väntrummet. Eftersom jag redan har en bra sådan, stannade det vid ett samtal om arbetsmarknadssituationen och dess regler.
Därpå följde för mig en skön massage, kaffe, ostfralla och lite allmänt "skitprat" vänner emellan. Hemma var det skönt i glashuset och efter telefonsamtal till en "handyman" kom vi överens om en visit imorgon eftermiddag för att se hur och om projektet på ägorna är genomförbart.


Mer och fler sorters fåglar dyker nu dagligen upp nere vid sjön, här kanadagäss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0