Havet och apelsinchampagne

Idag var det dags att bekanta sig med havet ordentligt, så vi åkte ner till strandpromenaden vid hamnen. Där finns det flera fina (både större och mindre) sandstränder. Vi hittade en med nybyggda cement-terrasser, där det blev ett dopp, i alla fall för delar av sällskapet. Nå'n var ju tvungen att ta korten. Sjön suger som alla vet och vi pallrade oss iväg något hundratal meter till en av barerna där vi beställde in lite grubb, samt något att dricka.
Morfar tog öl, jag ville ha kaffe och de andra beställde apelsinjuice. Medan vi väntade kom två polisbilar och två på motorcykel körande förbi borden. Snart kom servitören med drickat, nypressad apelsinjuice upphälld i champagneglas. (Hur man bara kan komma på tanken att ge en tvååring ett sådant glas, men det gick faktiskt alldeles utmärkt). En liten spansk farbror dök plötsligt upp och ville ha öppningsöglan på morfars ölburk. Varför fattade vi aldrig, men han verkade hyfsat nöjd när han fick den.
En kort omväg till Mercadona för inköp av korv och grillkol innan vi återvände hem. Morfar och storebror badade i poolen medan mormor, mamma och lillebror tog siesta. Lillebror fick bada en kortis före middagen när han vaknat, för att också prova sin badring, som jag köpte på min långa promenad från affären, när de andra åkte bil. Det kan nog vara uppåt en femhundra meter att gå....minst.
Trots siesta och semester blir man ganska trött framåt kvällen, allrahelst när lillebror och jag tog en extra promenad i mörkret till soptunnan på baksidan utanför områdets staket. Sen sa vi godnatt till alla åtta bilarna som stod parkerade på gården, en katt och sist men inte minst, till månen.


På plats för ett dopp i havet


Den lilla pölen en bit upp på stranden tyckte lillebror var bäst


Stora spännande stenar fanns det att sitta på och springa är alltid kul.


Skål på Er.....


.....morfar och storebror.


På väg uppför trappan från poolen till väntande middag: Korv & mos.


Inte helt oväntat slut på dagen, en hann till sovrummet ändå...


medan "nummer två" slocknade mellan soffan och bordet i vardagsrummet.

Kommentarer
Postat av: Marie

Hejsan på er!



Man blir lite avis på hur skönt ni ser ut att ha det. Här har det varit lite blandat väder idag, sol och moln.

Ha det så gott och njut för det skall bli fint väder när ni kommer hem. Då blir det bara att bättra på solbrännan....:D



Kram

Marie

2011-04-16 @ 13:31:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0