Hemresan

En vecka går fort, så också denna. Tisdagen i Spanien bjöd på mulet väder. Det hade till och med duggregnat lite på måndagskvällen. Det var dags att städa, tvätta och återställa lägenheten i samma skick som vi fann den. Jag tror att vi lyckades bra med detta och de sista apelsinerna, en purjolök samt lite mjölk, gick vi över till en norsk tant med. Hon brukade hjälpa till med tvätten till lägenheten ibland, så vi hade pratat lite med henne tidigare.
Sen var det bara att återlämna sulkyn till stället vi hyrt den på. Det uppdraget fick morfar och storebror, då kunde han även säga hej då till alla myror han spanat in under veckan på vägen till affären. Mormor och lillebror hade en annan delikat uppgift, att slänga soporna, vilket vi gjort många gånger förut. Lillebror tyckte att detta var semesterns höjdpunkt, för han missade aldrig ett erbjudande om att gå med runt knuten och låsa upp grinden, ut till gatan och tunnorna. Storebrors favorit var att bada i poolen, hade han sagt till morfar.
Den vita bussen kom på beställd tid med norrman vid ratten och körde oss till flygplatsen. Sen fick vi vänta åtminstone en halvtimma på att få checka in väskorna, innan vi kunde köpa några hamburgare till middag. Klockan tickade på och det tar tid att gå igenom säkerhetskontrollen. Därefter visade det sig att vi hade en ganska lång vandring till gaten, i den alldeles nybyggda avgångshallen. Vi var bland de sista att gå ombord på planet och sen bar det iväg. Vi landade på utsatt tid i Nyköping och väskorna kom ordentligt fram, sen var det bara bilfärd åt var sitt håll som återstod.


Längsta incheckningskön på Alicante flygplats,...var till Skavsta, såklart.


Två coola grabbar, tyckte dom nog själva i alla fall.


Ytterligare en cooling (behärskande den senaste tekniken) lägger pussel.


Resten av ressällskapet poserar framför planet vi anlände med.


Bagagekärra är behändigt, till mycket!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0