Mera påskliljor

Nu har det blåst i två dagar, ingen snö finns kvar och isen är också helt borta. Sen är det fredag igen! Idag var det soligt. Tur för torghandlarna, som samtliga hade skippat att sätta upp sina tältdukar. Vet inte om de ens hade försökt, men kan mycket väl tänka mig att det var omöjligt i blåsten.
Det fanns mycket blommor att välja på och jag intalade mig att vår trädgård behövde lite fler påskliljor och som variation, köpte jag några mer penséer också. Hittade även lite prisvärda sockar att fylla på barnbarnens klädförråd i gäststugan med.
....och en svart tröja till mig, som såg stor ut, men storlek small stod det på lappen. Den passade perfekt.
Igår ringde jag förresten till Malung och frågade efter min skinnjacka som ärmarna skulle kortas på efter inköpet för snart två veckor sedan i Tibro Folkets Park. Det var tur att jag gjorde det, eftersom de hade slarvat bort min adress, men nu är jag lovad att den ska komma på måndag.
Ärtsoppa, (en dag försent!) stod på menyn till middag. Sen orkade jag plocka lite fjolårslöv samt plantera blommorna, innan det blev TV. Nu ska jag hämta in tröjorna som hänger på tork i glashuset och imorgon får vi se om det blir gymet, eller om jag sparar det till söndag kanske!


kan Ni se tranan som flög förbi på hemväg från Tibro?


Tog en avstickare till en hantverksbutik på landet, vilket var onödigt...


Åkte då en sväng in i storskogen istället


en "spontan vårsjö" i snösmältningen utmed skogsvägen


och nu äntligen har de rivit uthusen vid infarten till Fagersanna som taket rasat in på.


efter ärtsoppan, men till kvällsmat, blev det pannkaka, grädde och färska spanska jordgubbar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0