Påskafton

Reströror på mackan till frukost, inte så nyttigt som gröt kanske, men variation i kosten. Därefter en snabb dusch och sen på uppdrag till Hörnebo. En kompis på annan ort, hade hittat en cykelbarnstol på Blocket och det visade sig vara hos grannen till "mitt avlämningssställe för lördagsgodis", som sålde. Därför lovade jag att ta hem varan, så den finns till avhämtning och en anledning att ta en fikatur till Fagersanna, för köparen.
Fick kaffe, wienerbröd och en shoppinglista av yngste sonen i familjen, när han hörde att jag skulle åka till Ullared. Han behövde mycket: "Köp bara, jag betalar, det är ju billigt där." Sedan han själv numera har hand om studiebidraget och ansvarar för de egna klädinköpen, är det extra viktigt att få så mycket som möjligt över till annat, roligare!
Han har förresten precis blivit av med sitt gips runt armbågen och vad händer då? Storebror kommer hem från crossbanan, har crashat och skadat sig i foten bl.a. Så det kanske blir gips på nästa istället....
Resterna av Jansson gick åt till middag, plus en liten snaps att skölja ner med. Sen gick det fint att hänga tvätt.
När man ändå var på G, var det lika bra att ta premiärturen för året med gräsklipparen också.
Imorgon väntar utflykt med "Mölndals kyrkliga", ett studiebesök i Varnhem med klosterkyrkan. I alla fall ska vi ta en fika på kaféet som ligger bredvid. Nu är Ingas varma smörgåsar klara, lagom till körslaget.


Torget i Tibro: Vilket konstverk är snyggast? "Ös på" eller naturens eget bidrag.


Min röst faller på trädet, trots att det är rosa blommor!


Lunch och en "lille en" på påskafton....


gav energi till premiärturen för säsongen med "fordonet".


Det var också alldeles utmärkt torkväder för tvätten.


Slutligen en närbild på blågul fägring.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0