Rostfri kolaböna?

I Tibro håller man på med en installation av, ja just det, av vad då? i en av rondellerna. Det är definitivt inte en rondellhund i alla fall. Det liknar mest en gigantisk kolaböna i rostfritt stål. Vet inte riktigt vad jag ska tycka om konstverket. Inte är den direkt ful, men inte heller jättesnygg. Unik kanske man kan säga, precis som en gammal arbetskamrat ansåg mig vara för länge sedan, när vi hade olika mening om hur ett diskställ skulle användas. Det var väl ett artigt sätt att tala om att hon ansåg min åsikt i frågan ganska "kocko", utan att för den skull tycka att det var något att bråka om egentligen. Samma slutsats får det bli angående ovan nämnda utsmyckning, alltså inget att lägga något krut på, bara konstatera att nu ligger den där.
Var en runda på torget ock hittade, (som vanligt) lite blommor till trädgården att köpa. Hittade även två f.d. arbetskamrater att byta några snabba ord med, innan jag och Anette gick till "snälla tanten" och handlade fikabröd att avnjuta på balkongen, efter att jag fått en grundlig massage. Tackar!
Väl hemma grillade maken på order kyckling, men ville även ha stark korv till middag. Jag var dock tvungen att före det, snabbt uppdatera mig vid TV:n angående det brittiska bröllopet. Lite nyfiken är man allt, utan att vara rojalist. Blommorna har också blivit placerade, där de passade.
Men varför fattas det alltid några plantor i sista änden? Nu måste jag ju köpa mer en annan dag....


Här kan Ni bilda er en egen uppfattning om "kolabönan"


Det här är i alla fall vackert och.......


skiftar färg på bara några minuter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0