Fullmatad kasse

Imorse var jag riktigt trött, segt att ta sig ur bingen men det gick till slut. Fick ju jaga gräshoppa, som kröp ovanpå garderoben i sovrummet vid tolvsnåret inatt. Lika bra att se till att den kom ut så man inte mitt i natten vaknade av att något kröp på en. Tur att allt var stuvat i tygkassen, som skulle med till jobbet. Hade köpt lite smågrejor på Butiken igår som jag för skojs skull paketerat som presenter.
Lite nyttigheter som "behövdes" på arbetsplatsen. Banankakan fick åka i en väldigt stor burk och såg nästan ynklig ut däri. "Presenterna" lade jag ut på bordet i lunchrummet. En av kollegorna kom och frågade om det var julafton. Javisst är det, svarade jag. Pappersarbete stor del av dagen, men innan man vet ordet av är det dags att sluta.
Körde några tomkartonger åt en cyklande kollega och sen hem för att säga hej då till maken, som stod med munnen full av macka på språng i hallen, för det var visst match. Gjorde nya matlådor med grönsaker från egna kökslandet till panerade fläskköttsskivor. Det får duga och nu kom jag just på att soptunnan skall på utflykt inför morgondagens tömning, får fixa detta på stört. Imorgon måste jag sen också komma ihåg min klipptid, klockan 18.00.
Kanske en bra idé att lägga sig lite tidigare idag då......


Microugns-lock och skärbräda löste transporten tillbaka til friheten.


Det är blött i markerna, fotbollen stannade i vattenmassorna på plan sa maken,
....men solen var framme så pass att den hann gå ner i alla fall.


Tjänster och gentjänster, den här squachen är odlad på koloni i Karlsborg av kollega.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0