Ny på jobbet?

Ja så kändes det nästan stundtals idag, efter att ha varit ledig i två dagar. Blev ganska omgående "konfronterad" med en massa grejer jag inte var uppdaterad på, visste fullständiga rutiner för, eller fått tillräcklig information om.
Då är det lite motigt och man känner sig som "kusinen från landet" som gått vilse i storsta'n.
Men som alltid blir ju avbrotten med besökande turister, från alla möjliga länder, välkomna "pauser" och de var extra uppskattade idag. Många trevliga pratstunder blev det, trots att vädret inte var till sin fördel precis och nog minskade tillströmningen något. Spanjorer, fransmän, österrikare och engelsmän för att nämna några och naturligtvis tyskar. Det engelska paret som var inne bodde i Lincoln på östsidan och de beskrev sin hemort, samt den vackra katedralen som låg på en höjd över staden. De hade gärna velat se ångbåten Erik Nordevall, men jag visade dom mina foton i kameran från i fredags när den anlände till Karlsborg, alltid något. De skulle inte vara kvar så länge i Sverige och Stockholm att de kunde bevista dopet.
Vad är sen det första jag får se ikväll, när jag slår på mitt husletarprogram från England, på TV:n klockan 19.00. Katedralen i Lincoln och slottet med ringmur runt sta'n. Där kan man tala om märkliga sammanträffanden.
.....and tomorrow is another day!


Regn hela dagen, men nog blev det en glimt vid "sängdags" ändå!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0