Nystädat

I morse satt jag i telefonkö medan jag åt min frukostgröt, ganska effektivt utnyttjande av tiden. Från det att väckarmobilen ringer tills det är dags för avfärd finns nämligen ingen bufferttid. Den utnyttjas till fullo som vilotid. Därför är det viktigt att allt flyter, så färdtiden till arbetet blir tillräcklig. Det fungerade idag också, prick halv tio startade jag datorn vid ankomst.
Har idag ägnat mig åt sammanställningar en hel del, vilket inte hör till den roligare delen av arbetet. Därför känns det bara positivt när folk kommer fram och frågar saker, så man får en "paus". Har bland annat testat min franska vid ett tillfälle och det gick faktiskt ganska bra. Vi kunde föra en dialog, nästan helt utan att behöva ta till engelska glosor.
Mot slutet av dagen kom en ny manöverpanel till kopiatorn med montör som bytte ut den gamla, så nu ska alla finesser fungera igen. Bara ett litet aber kvarstår, jag behärskar inte så många av dom ännu, men det kommer nog lite i taget.
Väl i hemmet igen var det bara att ge sig på gräsklippning som förrätt, städning till huvudrätt och matlådor med tvättvikning till efterrätt. Allt detta till Lotta på Liseberg i bakgrunden och en och annan micropaus vid TV:n.
Varför välja när man kan göra flera saker samtidigt?! Allt på en gång och sen somnar man nog gott, får vi hoppas.


Bilden visar exempel på idiotomkörningar i samband med broöppningens avslut.
Två bilar rivstartade i "extrafil" på förbudsmarkerat område, för att komma iväg först.


Maffiga molnformationer


Solen syns slumra så sakteliga.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0