Upploppet

Då har upploppsrakan startat, nu är det nedräkning. Bara fyra dagar kvar på sommarjobbet. Idag har det känts som ett maraton, men även dessa tar slut (har jag sett och hört). Dagen startade prick åtta och flöt på ganska lugnt. Några turister hittade så småningom in till oss, alla utrikes ifrån.
Hade bestämt att fortsätta dagen med besök i Hjo och kunde åka lite tidigare, då jag dels jobbat in lunchtid och sedan hade ett viktigt uppdrag att utföra på Hem & Hobby. Detta på grund av en liten köksolycka vid lunchtid. Vi får se hur "the replacement" blir mottaget imorgon. Chefen har idag, i tidsenlig klädsel, bevistat ångbåten Erik Nordevalls dop i Stockholm, förrättat av ingen mindre än kronprinsessan Victoria. Hoppas hon har lite bilder att visa.
Besök hos syster för en snabbfika, följdes sen av en pratstund i köket hos föräldrarna. Några förnödenheter blev köpta på hemväg och bilen fick sig ett skrovmål. I köket väntade spisen och att göra reda för de fynd jag hittade i matvarubutiken. Steka köttfärsbiffar, frysa in resten av färsen i lagom stora portionspåsar, sätta på långkoket av dillkött och sen fick det bli en kaka av de redan brunprickiga bananerna i fruktskålen. Paket med lördagsgodis att skicka till barnbarn i både Stockholm och Göteborg blev också resfärdiga.
....och unge herr Hare satt som vanligt i gräset när jag gick upp imorse, han har abonnerat plats för höstsäsongen verkar det.


Mätt och belåten, redan före sju på morgonen, får kolla morötterna imorgon!


Broöppningarna blir färre och färre, en av de sista för säsongen kanske?


Träden börjar gulna........ och rea på bensin - eller inte!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0