Den som söker, hon finner......

...så småningom, både det ena och det andra. Letade idag efter blockljus som jag visste fanns i byrån i hallen, men det fanns sex lådor att välja på. I låda nummer två fanns något konstigt, som jag inte riktigt kände igen, så jag tog ur det. Visade sig vara en fodrad regnjacka till ett av barnbarnen, som vi inte lyckades hitta när de skulle hem, tidigt i höstas. Någon (denna gång inte jag) hade varit ordentlig och lagt undan, tillsammans med ett par tjocka tumvantar. Blockljusen fanns också, så nu brinner de i tre lyktor på gårdsplanen.
Tidigare under dagen var det en vända till Hjo, för far skulle klippa sig och mor hade fått stort brev av brevbäraren vid dörren, från USA, som hon inte kunde läsa. En del förnödenheter blev köpta på hemväg och en kaffepaus hos kompisen, som hade ett "inte så kul ryggskott" att tampas med. Hon fick dock medicinsk hjälp nu ikväll och order om att ta det lugnt till torsdag. Alltid är det nå't......
Dags att sätta på TV:n tror jag och sticka lite. Jodå, har börjat på ytterligare en tröja (stl ca 5-6 år), bakstycket klart redan.


Tibros fyrverkeriförsäljare nummer ett, har mycket ljusdekorationer i sin trädgård.


.....och här är lite till.


Avslutningsvis den återfunna jackan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0