Noll koll och Nutrilett

Då stod jag och gjorde matlåda till maken helt i onödan. Plötsligt kommer han och säger att det är skönt att vara ledig imorron. Va, är du ledig?? Det hade jag inte räknat med, men får väl stå ut med det då! Säga så, tyckte han inte var speciellt snällt. Nä, det kan jag ju faktiskt hålla med om, men kanske ärligt. På något sätt skaffar man sig speciella rutiner i den utanförvärld som jag nu tillhör. Det blir att ta en funderare på om jag börjar bli folkskygg och av bekvämlighetsskäl helst går och lullar för mig själv här hemma, för inte blir det många knop per dag precis.
Fortfarande inte helt återställd heller, trots gymnastiska övningar och stavpromenader. Det är tydligen segt elände att få ordning på och "halvgammalt virke" är väl ofta lite torrt och skört dessutom som lite extra lök på laxen.
Apropå laxen med lök och spenatsås i matlådan, den får nog stå till sig till onsdag och så får jag titta i frysen om jag kan laga något annat gott? till middag imorgon.
Det blir i alla fall inte Nutrilett med blåbärssmak, vilket jag har provat i skrivande stund. Helt klart att klassas  som nödproviant och ersättning av måltid endast i prekära lägen. Det var "priceless" på Ö&B sist jag var där och det inbjöd till att testa. Inbillar mig inte att jag ska få sådan karaktär att det blir bantning på allvar.
Så lågt har jag inte hamnat, -än!
Nu ska jag titta på Familjen Annorlunda innan jag går och sover, vilket jag hör att maken redan gör...sover alltså!!


Blääääääääääääh......!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0