Ny sophämtningsdag

Vaknade vid åttatiden av att jag hörde sopbilen, men kunde lugnt ligga kvar och lyssna hur den passerade, då jag igår eftermiddag ställde fram tunnan till tomtgränsen. Såg också då hur grannen registrerade vad jag just gjort och rullade fram även sin tunna för tömning, numera på onsdagar och udda veckor. Vilket innebar att det inte var speciellt mycket skräp i den eftersom den tömdes så sent som i torsdags, försökte hitta lite extra "skit" att bli av med, men orkade inte göra några stora räder.
Kände mig dock manad att ta en promenad, då vädret inte var alltför dåligt, lite blåsigt men bara motvind på hemvägen från affären. I ryggsäcken fanns lite extraprisvaror, däribland ruccolasallad som smakade bra till middagslaxen med potatismos. Dessutom en marängswiss, som numera är decimerad med en fjärdedel eftersom det krävdes något sött till eftermiddagskaffet.
Har ikväll sett en bra fotbollsmatch i Champions League, Arsenal-Barcelona, packat presenterna till systers födelsedagskalas imorgon, stekt biff à la Lindström och kommit ganska långt på nästa barntröja (ärmarna kvar).
Nu blir det lite gummisnodd innan sängen!


Fick på förmiddagen hackspetten att fastna på kort med hjälp av makens stora kamera


Dagsvy ner över Strandstaden


"enskild granskog" på tomten


en STOR kasse nästan full med presenter inför morgondagen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0