SEKO och handboll

Idag var det dags att åka på årsmöte i Postklubb 52-54 (tror jag att den numera heter). Lokal var bokad på Skövde Arena med mat efter mötet och sen handbollsmatch mellan Skövde HF och Tyresö. Blev vald till protokolljusterare på mötet vilket föranledde mig att göra lite anteckningar, så jag vet vad jag intygar sen.
Kul att träffa en massa gamla fackliga arbetskamrater, ja en del är ju egentligen inte så gamla men de flesta är i min aktningsvärda ålder och däromkring. Efter mötet när vi satt och åt, kom SHF:s tränare Magnus Frisk in och förklarade att Tyresö var seriens i särklass sämsta lag och hade inte en enda poäng, vilket han var övertygad om, så skulle förbli även efter dagens drabbning.
Lite kuriosa i sammanhanget är att jag kommer ihåg honom när han som liten (1969-71) var med på SHF:s träningar eftersom hans mamma (och moster) spelade på den tiden. Jag spelade alltså i föreningen som tonåring och har i B-laget spelat ihop med dom, innan jag som sextonåring var tvungen att flytta med familjen till Göteborg, då pappa bytte jobb.
Tillbaka till dagens match, (eller vad vi nu ska kalla det) resultatet 41-12 till SHF säger väl allt. Ingen jämn match och tyvärr snålt med underhållningsvärde. Dock stod Magnus Wieslanders dotter i SHF:s mål och familjen satt på läktaren som stöd. Hon hade inte så mycket att göra men två straffar knep hon i alla fall och fick utmärkelsen matchens bästa spelare i hemmalaget och Anna-Karin Jiveby (från Tibro) är fortfarande mycket bra på passningar och att se spelmöjligheter. Hon gjorde flera fina assists.
Det var fortfarande ljust när jag påbörjade hemresan vid halv sex, men skymningen föll under bilfärden och vid sex var det mörkt.


Arena Skövde med Billingehus och TV-mast uppe på berget i bakgrunden.


Ordförande Ingvor öppnade mötet, hon blev sedemera omvald på två år.


Kollega Einar informerade om ett internationellt projekt, hjälp till facklig organisation
på Filippinerna, som vår avdelning deltar i.


en bild från matchen, SHF i rött som vanligt.


...stämmer detta som stod på en parkerad bil vid Arenan i Skövde??

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0