Avbokat och and-dra ting

Att man måste avboka en beställd resa när man blir sjuk är ju ingenting konstigt, men hur man på måndag kan ringa och först fråga om det finns plats, ta kontakt med jobbet om ledigt och ringa igen för att beställa en mini-break, för att sedan på tisdag morgon ångra sig av någon konstig anledning och avboka alltsammans. Det förorsakar mycket jobb för många utan anledning och är inte direkt juste. (om man ska uttrycka sig snällt)
Stundtals har det även idag varit hårt tryck på både besök och telefonsamtal, men på så sätt går ju dagen väldigt fort. På lunchen gick jag en sväng med kameran till broöppningen och plåtade en and-mamma med tre ungar.
Hon spatserade runt bland turisterna, mellan korvkiosken och kanalen, förevisande sina små att:"Här finns det mat små barn"! Då gick tanken automatiskt till Gibraltars apor, som också övergått till en annan diet än den för apor vanliga.
Generation efter generation "får undervisning" om, var det enkelt finns föda att få tag på, om än av annat slag än arten normalt äter. Aporna på denna klippa livnär sig numera uteslutande på godis, glass och chips. Jag har själv sett det och på min Facebook-sida finns filmbevis!
Vi har förresten blivit med tillfälligt hembiträde. Makens äldsta dotter behövde semester från sin egen familj, tyckte hon och beslutade att hälsa på oss. Idag har hon kopplat av med städning och matlagning, vilket innebar att jag kunde sätta mig vid dukat bord, direkt efter jobbet. Vet inte när det inträffade sist. Tackar......


Få se nu barn.........


jag tror vi går åt det här hållet.....


...och här förstår ni brukar det tappas brödbitar.


Okej, broöppningen avslutad, då kan vi dra vidare kids!


"Inga" i egen hög person


Ett föremål ligger kvarglömt vid strandkanten i solnedgången.


Läckra färger avslutar dagen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0