Back to business

Idag var det dags att återgå i tjänst efter en hel helg ledigt. Två dagar går fort, men det kan också hända ganska mycket på en så kort tidsperiod, på ett sån't ställe som en turistbyrå. Det hade inte varit revolution, så det kändes inte som man var total nykomling igen, vilket kanske ska tolkas som ett gott tecken, på att man börjar få struktur i arbetet. Fortfarande är det lugna småperioder som varvas med "allt på en gång", men någon invasion av turister har inte hittat dit ännu. Det kommer väl framåt nästa vecka, då de flesta industrisemestrarna drar igång.
Mycket frågor får vi dock via telefon om det nya upplevelseäventyret för barn & ungdom på fästningen. ("Jakten på den försvunna guldreserven") En gigantisk satsning med ny teknik inom både film och dataspel, unikt framtaget för Karlsborg. Sen kommer någon av deltagarna att vid säsongens slut bli lycklig vinnare av en äkta guldtacka, värd 150.000:-.
Vid lunchtid kom syster med flera från Hjo in och hälsade på. Men bara en kort stund, för de skulle vidare till vår granne "Sibylla"-kiosken och äta korv. I år jobbade jag i alla fall, den dan de hade vägarna förbi.


De "överblivna" cocos-kakorna från festen, gick åt på jobbet.


....och änderna väntar troget på resterna, från gästerna, vid korvkiosken



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0