En dåres försvarstal......

På grund av bluesaftonen igår kväll blev det ju färdigmat med till lunch idag. På min lott föll en Weight watcher's vegetarisk pizza. Den var väl i och för sig inget fel på, men inte direkt stor, så jag intalade mig själv att det var helt OK att gå till glasskiosken och köpa en liten glass till efterrätt. Den passade för övrigt väldigt bra som komplement till kollegans, från kolonin nyskördade jordgubbar, som han bjöd på.
Idag har jag också "blivit expert på" GPS, samt scanning och förstoring av karta. Det är ingen hejd på vilka framsteg jag gör inom teknikens område. Om jag nu bara kommer ihåg det jag lyckades utföra, längre än en vecka.
Fick också en hel del samtal med förfrågningar angående "Guldjakten", varav det ena var ganska komiskt. En tjej från Göteborgstrakten undrade om lite bokningsdetaljer, för att sedan avsluta med frågan: "Tar man bara båten ut då?" Jag fattade noll, innan hon fortsatte: "till Elfsborgs fästning!" När hon insåg att det var i Karlsborg, (20 mil därifrån) kunde man höra hur pinsamt hon tyckte det var.
Tog vägen om ICA på hemvägen och köpte lite gott från salladsbaren till kvällsmackan, ytterligare en övertalning som inte var svår att få igenom. Man får så kloka svar, när man pratar med sig själv, eller hur??!
För övrigt är gräset väldigt långt, men det regnade  ganska ordentligt ikväll......


Efterrätt på lunchen


Kvällsmacka: polarkaka med potatissallad, fetaost och kyckling, samt tomater.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0