Röjning

Ordentlig sovmorgon följt av en tur till föräldrarna i Hjo, som satt och väntade på sin lunch. De har bestämt att prova matleveranserna från hemtjänsten ett tag framöver. Jag hade med mig lite frysta varor tillagade och bakade i Fagersanna, som "komplement" till det hemkörda. Det var kassler med potatis, grönsaker och bernaisesås som anlände strax innan jag åkte. Några inköp blev det så sen för mig, på Hem&Hobby. Idag var det till och med fullt på alla deras parkeringsplatser, så jag fick cirkulera tills någon åkte. Det har aldrig hänt förut. Men är det ett bra inköpsställe så sprider det sig så klart.
Behövde införskaffa lite matvaror till för att även jag skulle kunna servera kassler till middag i Fagersanna. Men till vår rätt serverades ris och kasslern fick passera ugnen med chiligräddsås och champinjoner under osttäcke.
Sen återgick far och son till slyröjning efter att ha både ätit och badat i sjön, så nu är det fri sikt, förutom de stora träden som är kvar.....än så länge. Sonen sover gott i gästsängen, efter att ha jobbat både natt och mer än halva dagen, för att orka med ytterligare tidningsrunda väldigt tidigt i morgon bitti!


Säga vad man vill, men det speglar sig fint i rondelldekorationen.


Getting ready for more action!


En redig hög och mycket mer i diket.


.....och så tar vi det här sista nu då


Nu ser man ner till rönnbärsträdet


Grannens fågelhus såg vi även förut, men nu har det kommit solrosor bredvid.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0