"Tekniken under"

Idag har i alla fall larmanordningen skött sig, inga oplanerade utbrott av tjutande sirener. Men kopiatorn gör istället lite som han tycker. Det kvittar om man trycker på ett kommando, han väljer allt som oftast i alla fall att utföra något annat. Sen hade det fastnat ett papper vid utskrift som vi tog bort, men trots detta ville han inte sluta tjata om att det satt ett papper kvar. Vi väntar på service, men måste tills dess "gulla lite" (alltför mycket) med det lilla livet så snart vi behöver hans tjänster.
Internet och köp av biljetter däröver är inte helt lätt det heller. Har i eftermiddag vid minst fyra tillfällen pratat tiominuters långa samtal med en kund som skulle köpa "Guldjaktsbiljetter". Det hela slutade i ett slags västgötaklimax, med att VISA-kortet inte var registrerat för internetköp, så det blir "most likely" en fortsättning imorgon, när kunden har fixat detta med sin bank. Ge mig styrka!
Maken hade återigen varit t.o.r. till Skövde, denna gång hos Clas Ohlson för nödvändiga inköp. Deras grejer verkade dock bättre än Biltemas, för nu ser hans cykel funktionsduglig ut.
Själv skulle jag ha besökt gymet, men det blev lite sent från jobbet, så det får bli imorgon istället, när jag slutar tidigare. Då hinner jag handla mat i lugn och ro efteråt, utan att behöva bli utslängd från Netto vid stängningsdags.


Alla våra verandor är nedskräpade med björkpollen (tror jag) skönt att vi har
glashus så inte möblerna också måste "saneras". Inomhus är det också fullt.


....och solen har sin gång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0