Back to work

Hade kortdag idag på jobbet, började elva och skulle slutat halv fem. Men när klockan var 16.30 befann vi oss  (jag och en kollega)  på leverans & affischerings-uppdrag. Dessutom kom en skur så vi fick vänta lite innan vi kunde springa till bilen igen utan att bli dränkta. Vi hann med en hel del på vår resa till Forsvik, sagoboksleverans och affischer till Hamnmagasinet, se slussning av båten Juno, (med tillhörande Kindbomssång från kajen) vidare rundresa för att lära känna hur vandrarhemmen, fiken, brukets byggnader och varvet med Nordevall var lokaliserade i förhållande till varandra. Vi hann även gå husesyn och prata med innehavare av ett vandrarhem och ett café. Förhoppningsvis kan vi lite mer om ställena nu, som kommer turisterna till godo, när de frågar.
Jag åkte via Karlsborgs second hand, på hemvägen. Hittade där ett fint träpussel för en tia, med länder och flaggor. Precis sånt som Leo tycker är spännande. Jag har lagt pusslet ikväll och alla bitar fanns med, ett fynd!
Eftersom jag "motionerade " igår, var det inte mer än rättvist att gräsklipparen fick sig en promenad ikväll. Sen har jag fått lööön....... Finns på kontot imorgon redan, tack vare midsommar. Har dessutom ledigt imorgon igen, då jag jobbar hela helgen sen. Får väl bli en shoppingtur av något slag, tror jag. Sen kommer maken hem framåt eftermiddagen. Ikväll hade han stekt pannkakor till grabbarna, de åt många fler var, än han orkade själv!
På tal om mat, ikväll åt jag fiskbullar och imorgon ska jag passa på att festa på lever, innan motståndaren till dessa två delikata rätter kommer hem.


Juno på ingång till slussen i Forsvik, passerande Hamnmagasinet.


.....en liten bit kvar.


Kindbomarna på plats för religiös underhållning.


"Se upp för dörrarna, dörrarna stängs!" (säger dom på tunnelbanan i huvudstaden)


Så fortsätter färden, vidare ut mot sjön Viken.....


och därifrån kommer nya "gäster " in i slussen.


Ryssvillan, första parkett precis vid vattnet.


Bildbevis på att jag klarade lägga pusslet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0