Guld!

Idag började dagen väldigt lugnt, men plötsligt vällde folk in, samtidigt som telefonen började ringa om de mest udda "problem". Vi försökte också hjälpa två Malmökillar att hyra en båt av något slag, de ville ro på en stilla insjö istället för havet. Allt var dock uthyrt, eller i icke dugligt skick så den ena killen suckade: Jag får väl bada då, men tackade oss för att vi försökt. Han hade havet hemma och längtade till insjöns lugn och jag har insjö hemma, men längtar till havet. Da´n försvann i ett "huj" och så var det dags att delta i "Jakten på guldet" premiärturen, som var en generalrepetition av det nya barn & ungdomsäventyret som kör igång efter midsommar. Det startar med en film inspelad i 3D och sedan får man rusa vidare in i fästningens gångar med en skådespelare som ledare. Så småningom får man spela dataspel därinne och försöka få poäng och till slut hittar man guldet.....eller gör man det?
Jag har i alla fall varit på premiärvisningen tillsammans med mina kollegor, fått vin och snittar, samt en upplevelse som säkert barn tycker är väldigt spännande. Ska bli kul att prata för något nytt och unikt som bara finns i Karlsborg. Det blir något för barnbarnen, när de växt till sig lite.
Tänkte sen strunta i att åka till gymet, men den bättre sidan vann kampen, så jag har faktiskt varit där. Nu får jag ta hand om tvättmaskinens innehåll och fixa matlådor. Sen ska jag se det inspelade avsnittet av "Herrskap & Tjänstefolk", hann inte det igår, för klockan sprang ifrån mig.


Kollegor utanför 3D-bion i väntan på premiären.


Dricka, snittar och småprat


Själve chefen för hela projektet


Chefen för Turistbyrån i tidstypisk klädsel agerar värdinna.


Inne på rundturen, uppbyggd miljö från hur det var förr på fästningen.


Här är affischen för det nya äventyret.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0