Jag är inte van

Idag har jag jobbat från åtta till fem, sen en snabbis in på ICA i Karlsborg för inköp av förnödenheter, innan jag mellanlandade hemma för uppfräschning före nästa anhalt. Vilken var Ringaberget utanför Hjo, där maken, jag och Helen hälsade på ganska nybliven postpensionär Rolf. Vi hade med en kasse bra ha-saker för just pensionärer.
Någonting att läsa och någonting att dricka, så han förutom trädgårdsarbetet kan sysselsätta sig nu när han slipper dela ut post. Det läsbara var för övrigt en skrift av en författare som sedan länge har rutin på pensionärslivet, nämligen min far. Bokens titel är också väldigt träffande, "Hågkomster", precis det vi gamla arbetskamrater ägnade oss åt ikväll. Förutom att äta den mycket god smörgåstårtan med diverse tillbehör, vi blev bjudna på. Nu är jag ganska mör eftersom rutinen på både arbete och sällskapsliv, samma dag, är minst sagt något ringrostig. Men man vänjer sig väl, övning ger färdighet heter det ju, så på´t igen så fort som möjligt. Nu får jag dock vänta på att arbeta ända till måndag.
Jodå jag jobbar på nationaldagen, men socialt liv kan jag ägna mig åt tidigare....om jag orkar!


Medelhavsmiljö


Jodå de är äkta och goda att äta enligt "trädgårdsmästaren"


Inte bara slottsparker som har såna......


Ett mästerverk i gjuterikonst, men det räckte att göra en...sa han.


Kan Ni skymta Vättern från takterrassen??


En del av naturtomten med lupiner och hundkex.

Kommentarer
Postat av: Jenny o Jon

Vad roligt att du håller oss uppdaterade om vad som händer därhemma! Vi är in och läser lite då och då men just nu är det extra intressant - vill ju inte få en chock när vi kommer tillbaka! Haha!



Ha en bra dag! :)

2011-06-02 @ 13:04:21
URL: http://jennyjon.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0