Ordna kön bara......

Lite då och då under dagen körde det ihop sig och lapparna fick läggas på hög- en stund. Men vi lyckades (tror jag) både hålla tungan rätt i mun och få undan alla bokningar till sina respektive pärmar och register i datorn.
Sen var det ganska lugnt länge, i alla fall på Turistbyrån. Dock var det nog hektiskt, samt en och annan "barnsjukdom " premiären av "Guldjakten" uppe på fästningen, som hade skarpt läge idag.
På lunchen tog jag en mini-promenad ner till kanalen och tillbaka, gjort på fem minuter, längre bort är det inte. Det blev några foton på vägen.
Mina kollegor slutade alla en timma innan stängningsdags, så jag var ensam kvar när det vällde in turister, som saknade rum för natten. På tio minuter fick jag ringa samma hotell tre gånger, sammanlagt fem rum blev det till slut.
Dessutom var det nästan helt omöjligt att ragga upp taxi någonstans i närområdet som kunde transportera tre män med cyklar, till andra sidan sjön efter en god natts sömn. Men det löste sig till slut.
På hemvägen stod det ett rådjur ute på åkern vid Fagersanna-infarten och åt kvällsmat. Samma rådjur stod på samma ställe i förmiddags när jag passerade, då ätande frukost får jag förmoda.


En vanlig syn i Karlsborg under sommaren, bilkö till följd av broöppning.


Vägen försvan en stund


Änderna har sina stråk, dessa har siktat in sig på korvkiosken och deras gäster.


Rådjuret undrade väl vad jag ville......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0