Rundtur med diverse stopp

Vi kom ju i säng sent igår, eller imorse kan man strängt taget säga. Klockan hann passera midnatt innan vi hittade sängen. Så "tack vare detta" tog även den yngsta generationen lite sovmorgon och ringde inte på dörren förrän strax före nio. Ganska lagom tid att gå upp egentligen och frukost blev äten omgående, innan morfar och barnen skulle gå ner till sjön för att mata fåglarna med bl.a. Leos torra macka som blev över. Modern och jag hoppade snabbt in i var sin dusch för att komma iväg på rundturen till diverse populära inköpsställen innan de stängde.
På second hand hittade dottern en sekretär i teak från sextiotalet, som kommande vecka ska få åka till sitt nya hem i Stockholm, med oss. Bageriet blev nästa anhalt, innan vi gjorde byteshandel i Hörnebo, kaffe mot nybakta frallor. Sen hittades det lite andra förnödenheter i utkanten av Hjo, före nästa fikabesök, hos gammelmorfar & -mormor.
Då hade även morfar med grabbar sällat sig till sällskapet. De hade dock grundat med pannkakor till lunch. Vilket inte hindrade att kanelbullarna slank ner de också, men minstingen hade slocknat i bilen och var väldigt svårflörtad med det mesta. Ett snabbstopp var nödvändigt, för införskaffande av en del livsmedel innan vi kom hem och kunde förbereda grillpartyt.
Äntligen fick vi middag framåt halv sju, men den som väntar på nå´t gott........


Spännande med morfars paket men det blev sent i säng igår....


.."jag trivs bättre hääär" för jag är inte riktigt vaken än.


Tre olika generationer spekulerar vid fikabordet.


Äntligen middag på gång


Sorry grabben, not yet!


Vi drack kaffe.... medan andra paddlade in i solnedgången.








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0