Skatteåterbäringen har kommit

....och tur var väl det, eftersom jag får vänta på både aktivitetsersättningen och lönen till i slutet på månaden.
Sex veckor utan påfyllning, då blir plånboken törstig! Synd bara att skattepengarna "försvinner " till livets nödtorft, dom hade jag velat göra något kul med. Om jag är sparsam och organiserad när både lön och aktivitetsersättning landar på kontot, kanske jag kan "ta igen" pengarna och öronmärka som nöjeskapital. Någon resa har vi ännu inte beställt för hösten, då jag åter blir arbetsökande efter sommarjobbet. Men den är planlagd till slutet av september och resmålet blir kanske en överraskning med kort varsel. Den varianten har vi inte provat än.
Skyfall och kraftiga åskväder har härjat i Karlsborg hela eftermiddagen. Det var egentligen ingen som ville ta in turistinformations-flaggorna vid stängningsdags, men min kollega offrade sig medan jag hade kökstjänst.
En del fel uppstår med jämna mellanrum i administrationsarbetet, men man lär sig ju bäst genom misstag, så det kanske i det långa loppet är positivt. Nu är det bara en dag kvar på veckan och imorgon kommer barnbarn på besök över helgen, från Stockholm.


Alltid aktuellt....


Kan det tänkas bli spel med detta i helgen?


Blött och tråkigt ute, men man behöver ju inte vattna iallafall.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0