Ett litet avbrott...

Igår var en väldigt seg dag, efter en natt med konstanta, regelbundna störningar av sömnen. Med andra ord springa på toa på grund av maginfluensa. Var den kom ifrån kan jag inte lista ut, har inte träffat speciellt många den senaste tiden. Hoppas bara att mor och far sluppit bacillen, vi var ju där en kort stund i lördags. Men det verkar som om de har klarat sig undan detta i alla fall. Vilket tydligen inte dottern som var här i helgen gjorde, så maginfluensa även i Stockholm alltså.
Skulle ha åkt till sta'n för en del inköp åt far igår, men det blev som sagt inget med det. Fick skicka sonen till Hjo för att uträtta det mest akuta. Gårdagen spenderade den lediga maken (som också var dålig på natten) och jag i sängen, sovande mesta delen av dagen. Konstigt nog var vi fortfarande trötta på kvällen när det var läggdags.
Idag har det varit mycket bättre, bara lite migrän och träningsvärk i magen. Maken åkte till jobbet för en maratondag (7.00-21.00)
Imorgon gör vi ett nytt försök med shoppingturen, sonen och jag, så får vi se vad vi hittar som passar och maken får förhoppningsvis njuta av en ledig dag kanske.


ett litet mellanspel som håller på att flytta


och en ensam lite frusen rhododenronbuske i Björkhult får avsluta dagen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0