Ingen dussinvara

Hemkommen från kulturevenemanget i Skövde, väntade de inspelade kulturprogrammen på TV.
Först i kön var Melodifestivalen, vilken jag hade lyckats undvika att höra resultatet av och satte mig tillrätta för att njuta? av. Kan nog tycka att det är "a little bit of both" vad det gäller kvalitet och skräp, men underhållande nog att titta på i alla fall. Blir dock från gång till gång lite besviken på svenska folkets "dåliga smak". (vilket även i andra seriösare sammanhang också föreligger, men det är en annan historia)
Det var ganska hyfsad kvalitet på bidragen, men med facit i hand kan jag bara konstatera att jag är lite av "motvalls käring" när det gäller musiksmak, så även denna gång. Min klara favorit Brolle, kom naturligtvis ohjälpligt sist.
Nu var det ingen katastrof som vann och den passar säkert bättre i Europasammanhang, men som musikalisk upplevelse i min värld var Brolle bäst.
Bara att lägga till handlingarna och dra slutsatsen: Att min smak är unik och ingen dussinvara! (vilket jag strängt taget inte lider av) Det blir ju så mycket lättare att göra fynd om inte alla går igång på samma!
Sen som perfekt avslutning en bit in på natten, ett avsnitt av det engelska kostymdramat "Downton Abbey".


ett exempel på fynd som ingen annan köpte.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0