Flashback

Det var en annorlunda upplevelse att vara "tillbaka" på Stadsteatern i Skövde för att se amatöruppsättningen av Rent. Aktörerna var mycket bra i sina utförande av rollerna, men det var inte någon musikstil som tilltalade mig och det var i viss mån, en aning svårt att uppfatta dialogen som tog handlingen framåt. Vi beställde fika till pausen i förväg och det var serverat utan köande, väldigt smidigt.
Visserligen har jag varit på Stadsteatern många gånger förut, både förr och på senare år, men eftersom detta var en amatörföreställning, dök det upp lite flashbacks i det numera inte helt unga huvudet. Jag minns när jag själv uppträdde på samma scen i slutet av sextiotalet, med musikskolans blockflöjts-ensemble och spelande klarinett i orkestern. Men det jag allra mest minns från evenemangen var att vid det ena tillfället gick resårbandet på mina trosor sönder, så jag fick "sno ihop" en stor knut i midjan för att inte tappa dom.
Detta var dock inte orsaken till att jag slutade med musicerandet, utan helt enkelt för att jag ledsnade. Trots försök till mutor från musikläraren om att fortsätta, parallellt med handbollsspelandet. "men om du får en handboll då....??"
Visst kan "mutor" ibland fungera, men icke denna gång och jag har aldrig ångrat beslutet.
Efter kvällens föreställning gick vi till en pizzeria och åt, eller för min del kanske vi ska säga smakade på pizzan innan jag fick en doggybag med hem. Jag blev mätt nästan på en gång. Maken däremot mumsade i sig hela sin och en stor stark därtill.


Toaletterna med lås, i orginal från sextiotalet, på stadsteatern i Skövde


Förvånansvärt nog finns de kvar och jag visste var de fanns!


Maken i väntan på pizzan...


och här är den.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0