Riktigt arg.....

I förmiddags fick jag samtal angående mitt uppdrag som god man. Min uppdragsgivare hade på banken blivit nekad att utföra transaktioner på sitt eget konto! Detta var inte första gången, inte andra heller, utan det har varit en massa "palaver" angående de restriktioner som reglerar åtkomsten av medlen på kontot, SOM GÄLLER MIG I MITT GODMAN-UPPDRAG. Med andra ord var det dags för mig, att riktigt irriterad, ringa banken och tala om hur de skulle tolka sina egna förbehåll. Det är inte bara skrämmande vilken okunskap som figurerar, (hos tyvärr flera tjänstemän) utan också kränkande för en kund som blir nekad att ta ut sina egna pengar.
Så jag krävde att det aldrig mer skulle upprepas, en ursäkt till kontohavaren och om detta inte efterlevdes, hotade jag med att ringa igen. Hur svårt kan det va.......?
När jag lugnat ner mig en smula fick symaskinen göra lite nytta, sy en ny gardinkappa och ett kuddfodral.
Sen har jag gjort en ritning över hur nästa trädgårdsprojekt ska se ut. Imorgon ska jag till Arbetsförmedlingen på egenhändigt begärt möte med min handläggare. Vi får se om jag är i form att börja rita på ytterligare ett "bygge" när jag kommer hem därifrån, har i alla fall en idé till i lager.


Dagens högtflygande plan


Kuddfodralet som pryder kudden på mina nya puffar


Den nya gardinkappan till sovrumsfönstret på plats


Avslutning på dagen



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0