Blåsigt!

I morse vid sjutiden, var det fortfarande mulet och lite regn. Efter att ha matat tvättmaskinen med lite tvätt, gick jag och "knöt mig" igen. Somnade nog om ganska snabbt och vaknade flera timmar senare, mitt i en dröm. Tur var väl detta, då jag hade letat länge efter min bil, som jag glömt var jag parkerat. Då är det ganska skönt att vakna och konstatera att problemet inte finns på riktigt. Grötfrukost, baka banankaka och hänga tvätt. Sen var tvättmaskinen på gott humör och bad om en tvätt till, vilket han naturligtvis fick. Solen hade också tagit sitt förnuft till fånga och kommit tillbaka, men varför måste det blåsa så förfärligt?
Dags att läsa igenom lite papper, sortera bort och kasta, sådant som inte längre var aktuellt eller intressant. En hel del gamla kvitton gick samma väg, så nu är det ganska fint runt min dator. (så länge det varar)
Hade inte hört något pip från min telefon, men kollade för säkerhets skull och då hade det kommit ett meddelande: "att kompisen hängde på till gymet", vilken tid? Då var det ju bara att fixa iordning sig och dra iväg, har man sagt det så! Det var bara hon och jag där vid den tiden, skönt. Vi gjorde vad vi skulle och drog sedan vidare till Syster Yster, hon för lunch och jag tog kaffe. Vi satt ute vid husknuten och "pratade" med kajorna, som med jämna mellanrum kom för att kolla om ingen tappat något ätbart. Sen var det dags för oss att åka hem var för sig och packa. Hon med make, ska norröver imorgon, medan jag och maken drar söderut.


Det passerade en helikopter på förmiddagen


Syrenerna blommar och så gör även rabarberna


Trägen vinner, inuti kapsylen låg en hopknycklad plastfolie med några smulor!
Det blev kalas under bordet på detta.


Ganska imponerande slut på en blåsig dag, men nu är det lugnt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0