Mångsysslar-måndag

Inledde dagen med att gå upp hyfsat tidigt, för att passa min tid på gymet. Jodå, jag hade fattat hur maskinerna fungerade och nu skulle jag köra i fyra veckor innan vi gjorde en utvärdering om det är till nå'n större nytta.
Om jag kände för det fick jag naturligtvis gå två varv i maskinerna, men bara om jag inte ledsnade på att komma alls. För i så fall var det bättre med endast ett varv och att jag verkligen skötte detta.
Därefter en titt in på Arbetsförmedlingen för inskrivningen och en snabbvända på vårdcentralen för tidsbokning längre fram. Så var det dags att fylla på med en del förbrukningsvaror i affären. Grillkol finns nu åter hemma.
Laga middag och äta i glashuset stod härnäst på agendan, följt av mer shopping, nu i den lokala närbutiken. Detta efter att ha läst reklamen som innehöll en del mycket bra erbjudanden. Då vädret var varmt, (faktiskt stod termometern på över 55 grader i solen ett tag) blir man lätt törstig, så vi delade en öl till pain-richen jag inhandlat.
Dags att ta itu med morgondagens middag, köttfärsbiffar med tillbehör blir det. Både i makens matlåda och serverat till lantbrevbäraren med "elev" som är inbjudna till lunch. Det blir rabarberkräm till efterrätt om de vill ha förstås.
Makens lediga dag är nu slut och jag har börjat bli sådär träningsvärks-stel, efter att ha tillbringat tid framför TV:n och hockey-VM. Är väl dags för sängen kanske........


Det nya sjönära boendet under uppbyggnad.


Dessa lyser upp rabatten vid entréen just nu.


Har en del plantor över, bara att komma och hämta!


En
fågel som inte gör så mycket väsen av sig och därför gärna får kliva runt på vår gräsmatta.


Månen lyser på himlen, innan solen gått ner.


Som avslutning, kvällens solnedgång.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0