Skam den som ger sig!

Övning ger färdighet är så sant och "det tar sig" som pyromanen sa, stämmer ganska bra det också.
Igår kväll dammsög jag huset och slängde ut mattorna, istället för att titta på den eländiga ishockeyn från VM. Det visade sig vara ett bra val, då blev ju åtminstone något gjort, till skillnad från Norge-matchen.
Efter en ordentligt tilltagen sovmorgon, var det bara att torka golven och sen smakade frukost bra.
Idag fick vi även klart med en prisuppgift på vårt tilltänkta trädgårdsprojekt, vilken vi funderade över en kvart ungefär, ringde tillbaka och sa:"Vi kör!"
För maken var det då dags att ta sig an rivning av häcken, en del av den i alla fall. Detta hann han precis färdigt medan jag klippte gräset och lagade middag, innan han stack till Gullspång för match i fotboll med Fagersannas B-lag, vilket han även i år är lagledare för.
Kontraktören kom en sväng och gjorde lite noggrannare mätningar inför virkesinköp, så nu är det på G. Vi får se hur lång tid det tar innan vi har vårt trädäck/utsiktsveranda klar för invigning.
När maken åkt och jag frigjort en del hyllplats i köksskåpen, (har plockat ihop en del till second hand) fick jag för mig att leta efter mormors småkaks-sprits, som troligen fanns någonstans. Hittade den faktiskt på en gång och tänkte att nu ska jag prova igen, att göra churros. Nu har jag övat igen med frityrolja och deg i spritsform.
Det gick hyfsat den här gången, men måste leta efter ett annat "munstycke" till spritsen för att det ska bli helt perfekt framöver. Så till eftermiddagskaffet har jag ätit churros! Mmmmm......


Häcken får vad den förtjänar......


Projektet är igång, förberedelserna i alla fall.


....och churros till kaffet!


Kommentarer
Postat av: Ana Maria Jimenez

Hola:

Un blog muy bonito. Vivo en Suecia, y lo que más me

gusta es la naturaleza, los pájaros, y el agua.

Gracias, por tus fotografias.

Ana Maria

2011-05-16 @ 10:30:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0