Hembesök

Har idag bakat en toscatårta på förmiddagen och gjort en någorlunda uppsnyggning av huset. Ingen storstädning men förhoppningsvis en liten ansiktslyftning. En anledning till att detta blev av kan nog tillskrivas hembesöket av kuratorn från Palliativa rådet (ett team som handlägger vård i livets slutskede). Väldigt bekvämt att hon erbjöd sig att åka till mig istället för tvärtom. Det fanns (och finns) en hel del praktiskt och annat att hantera i rådande situation angående far och på sladden, även mor. Hon var trevlig och kunde ge svar på en hel del, samt finns att tillgå framöver.
Sen var det dags att ta det gamla presentkortet från Tibro köpmannaförening på 100 kronor (som stått på spishyllan i evigheter) och åka till ICA med ett kupongerbjudande på Triss-lotter, för att om möjligt göra ett byte. Det visade sig gå bra, nu förväntar jag mig att jag fått vinstlotter i utbyte.
En snabbis till sonen med lite grejer och en bit kaka, innan det var dags för "utbildning" för gode män. Ja inte var det nå't nytt och mycket omtugg av skåpmat, men jag var i alla fall där och träffade några bekanta.
Hemma blev det gjort matlådor inför fredagen i form av stuvad blomkål, isterband och (till maken) potatis!
Hjo står på programmet imorgon.....igen!


Stort, lågt flygande plan över sjön vid lunchtid idag. Max  200 meters höjd!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0